<<Nazad

INFORMER
04. 01. 2016. 20:20


http://www.informer.rs/vesti/politika/48836/DR-DJUKANOVIC-PRETIO-MINISTRU-LONCARU-Ti-si-djubre-je-acu-ti-majku-svinjsku-odaberi-kontejner


DR ĐUKANOVIĆ PRETIO MINISTRU LONČARU: Ti si đubre, je*aću ti majku svinjsku, odaberi kontejner!

Kada je saznao da ga je Vlada Srbije posle 15 godina razrešila dužnosti direktora KBC "Dedinje", dr Boško Đukanović poslao preteće poruke ministru zdravlja! Doktor posredno pretio i Vučiću i našem glavnom uredniku Vučićeviću!
Informer 04. 01. 2016. 20:20
54
Doskorašnji direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" profesor dr Boško Đukanović zapretio je ubistvom ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru odmah pošto ga je Vlada Srbije u četvrtak, 31. decembra, posle više od 15 godina razrešila dužnosti.

Čim je čuo da je smenjen, Đukanović je poslao više pretećih SMS poruka zbog kojih je ministar Lončar policiji podneo i krivičnu prijavu.

Krivična prijava

Kako saznajemo, Đukanović je 31. decembra od 12 do 17 časova poslao ukupno pet pretećih poruka u kome ministra najstrašnije vređa, psuje i čak mu preti da će završiti u kontejneru!

- Ti si ljudski otpad! Mala bitanga! - bila je prva poruka koju je doktor poslao ministru, da bi već u sledećoj poruci usledila i neskrivena pretnja:

- Sad dobro zapamti, Je*aću ti majku pokvarenu, svinjsku! Đubre bedno. Odaberi kontejner!

EKSKLUZIVNO! MINISTAR LONČAR podneo krivičnu prijavu protiv Boška Đukanovića ZBOG PRETNJI SMRĆU!

Pošto mu ministar nije odgovarao, doktor Đukanović, inače jedan od najpoznatijih srpskih kardiohirurga, nastavio je sa prozivkama:

- A što mi se ne javiš da te čujem, pi*ko mala?!

Posle nekoliko sati, doktor Đukanović je u porukama Lončaru posredno zapretio i premijeru Aleksandru Vučiću i glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću!?!

- Đubre malo! Javi i Vučićeviću i Vučiću da ste svi ološ! Sramota Srbije, moje zemlje - napisao je Đukanović i salvu uvreda zaključio porukom u kojoj ministru zdravlja preti "dosijeom"!

- Ološu!!! Ti si hirurg malo bolji od moje pokojne babe. Sad kreće tvoj dosije.

Ministar Zlatibor Lončar nije juče hteo da komentariše naša saznanja, dok je doktor Đukanović pokušao da nam objasni kako nikom nije pretio:

- Pretio sam samo zdravljem i ljubavlju! Ministru sam poručio da nađe kontejner i da baci smeće u njega, a ne da ga baca kroz prozor. Kontejnere su za druge svrhe koristili Šiptar i Kum i to neka prokomentariše ministar. Vučić me ne zanima, za njega i njegovu ekipu Srbija je velika tajna i ona će dati sud o njima. Vučko je moj neverni dugogodišnji prijatelj, ničim izazvan me je optužio za besmislene i smešne stvari. Neka on stavi na vagu naše prijateljstvo i to što je pisao o meni - rekao je Đukanović, uz opasku da su ga nastavnici u Valjevu učili da čuva svoj identitet i slobodno izražava mišljenje.

Na drugoj strani, Draško Karađinović iz organizacije "Doktori protiv korupcije" smatra da ovakve pretnje, koje ne priliče jednom vrhunskom stručnjaku, samo pokazuju da je Đukanović izgubio svaki kontakt sa stvarnošću.

Izgubio kompas
Pitanje je zbog čega je Đukanović nakon smene toliko isfrustriran i povređen. Očigledno je izgubio svaki kompas...

Draško Karađinović, Doktori protiv korupcije

- Ovo je potpuno neverovatno! Mi u zdravstvu imamo funkcionere koji su potpuno srasli sa svojim pozicijama i foteljama. Pa oni su državnu imovinu počeli da smatraju svojom privatnom. Pitanje je samo zbog čega je Boško nakon smene toliko isfrustriran i povređen. Očigledno je izgubio svaki kompas - kaže Karađinović, uz opasku da je normalno da Đukanović bude razrešen dužnosti posle 15 godina provedenih na čelu KBC "Dedinje".


Nije normalno

Kriminolog Dobrivoje Radovanović kaže da je zatečen ovom vešću i da takva komunikacija ne priliči lekarima.

- Ako je to tačno, to nije normalno ponašanje. Psovke i pretnje pokazuju da su oni kvazielita, sa određenom dozom primitivizma. S druge strane, pitanje je zašto je jedan od naših najboljih kardiohirurga smenjen s pozicije direktora bolnice... - zaključuje Radovanović.     
 


<<Nazad